Υποστηρίξτε την λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Σας ευχαριστούμε!
-

Αρχική ανάρτηση από
kitsos101
Καλώς σας βρήκα.
Καλώς ήρθες φίλε
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον jimmys70 για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
-
Τα παρακάτω μέλη 2 έκαναν Like!! στον Spiross για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 38
καλό βράδυ !!!! Καλό μήνα σε όλους!!!
-
Τα παρακάτω μέλη 2 έκαναν Like!! στον Panagiotis για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Καλησπέρα, σας ευχαριστώ!
-
-
Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές με υγεία
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα σε όλους!!
-
-
Αγαπητοί φίλοι. Εύχομαι καλή Χρονιά με υγεία σε όλους. Έχουμε πολυ καιρό να τα πούμε απο εδώ και λυπάμαι γιατί είναι το πιο όμορφο μέσον ανταλλαγής απόψεων, που αφορούν το αγαπημένο μας χόμπι. Δυστυχώς 3 πολυ άσχημα χρόνια για όλη την ανθρωπότητα έφεραν σοβαρές ανακατατάξεις στα πάντα. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και να τα λέμε απο εδω μέσα όπως τα παλιά όμορφα χρόνια.
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον Lethrinis για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 0

Χαιρετώ τη ψαροπαρέα.
Με λένε Κώστα εδώ 62 χρόνια που γεννήθηκα, μένω στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου και εχω να πιάσω πετονιά καμιά τριανταρία χρόνια.
Επεσα που λέτε προ καιρού σε άρθρα σχετικά με ψάρεμα καλαμαριών και μου φάνηκε εύκολη αλλα και διασκεδαστική διαδικασία. Θυμήθηκα λοιπόν ενα καλάμι με μηχανισμό που είχα πάρει πριν δέκα περίπου χρόνια, χωρίς ούτε τότε αλλά ούτε και τώρα τι το 'θελα.
Ένα καλάμι πολύσπαστο απο LIDL 3,05 μέτρα με CW έως 70 αγνώστων λοιπων στοιχείων, με μηχανάκι εντελώς αγνώστων στοιχείων.
Ψωνισα λοιπόν τέσσερις κάλαμαριέρες VEGA, νήμα 0.8 PE και ολόχαρος αλλά και αισιόδοξος ξεκίνησα μες στο γενναριάτικο ψόφο να θερίσω καλαμάρια. Κούνια που με κούναγε.
Στη τρίτη μου βολή άκουσα κοντά μου ένα πλιτς, νόμισα πως είναι ψαράκια που χοροπηδούν χαρούμενα κοντά μου, αλλά μπααα. Ήταν η μανιβέλα απ 'το μηχανάκι μου.
Τα μάζεψα και πίσω στο τσαρδί μου.
Και έρχομαι τώρα να ρωτήσω με αυτό το καλάμι, με αυτό το μηχανάκι (που επισκεύασα, δοκίμασα και δουλεύει) μπορώ να επιδοθώ σε κάποιου είδους ψάρεμα ?
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον saxlas για αυτό το post.:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας
Κανόνες Λειτουργίας
Σελιδοδείκτες