Ελα φίλε Αλεξ. Τη προηγουμενη βδομάδα εκανα ενα καλαμάρι καλό. Σήμερα δεν έκανα τίποτα. Γενικά όμως η κατάσταση είναι φρικτή. Δε μπορεις να ψαρέψεις έτσι. Εγω πάω για το γαμώτο και για να πάρω τη τζουρα μου απο τη γαλανή μας. Ψαρευεις με το φόβο, εκει το κατάντησαν το πράγμα δυστυχώς. Προσωπικά δε θα ξανα πάω μάλλον. Ειδικά με ζέστες δεν έχει νόημα να το ρισκάρεις. Που θα πάει θα περάσει ο καιρος και θα ξανα βγούμε ελεύθεροι.
καλημέρα φίλοι μου. Έχω ένα θεματάκι και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Έχω αγοράσει βάρκα με τρέιλερ κανονικά όλα. Πήγα στην εφορία και δήλωσα την βάρκα και τώρα πάμε στο τρέιλερ. Το αυτοκίνητο μου είναι στο όνομα της πεθεράς μου το τρέιλερ μπορώ να το πάρω στο όνομα μου; Όποιος γνωρίζει κάτι θα με βοηθήσει πολύ, ευχαριστώ
καλη εβδομαδα σε ολους μας
Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Εύχομαι άσπρη να ειναι η μέρα μας, η ζωή μας, η τύχη μας απο δω και μπρος. Υπομονή φίλοι μου, φεύγει το κακό.
Καλημέρα φίλοι μου. Χθες κυκλοφόρησε πως δώθηκε πρασινο φως απο την επιτροπή για την ερασιτεχνική αλιεία. Επειδή τίποτα δε λέγεται τυχαία και σε καμιά περίπτωση δε θελουν να εκθέσουν τη κυβέρνηση, ελπλιζουμε πως η λογική τελικά θα επικρατήσει και θα μπει τελος στον άδικο εγκλεισμό μας.
Καλημέρα σε όλους τους καλούς μου φίλους.
Το τέλος πλησιάζει….. θα βγούμε για ψάρεμα κάποτε
Καλησπερα,μακαρι να μας αφησουν.Εχω και 2-3 ερωτησεις στους εμπειρους.Εστω οτι θελω να ψαρεψω με την τεχνικη του τελεφερικ https://prnt.sc/104ujcd .Αν βαλω νημα θα κυλα πανω του το ελατηριο;Kαι μετα στο σοκλιντερ δεν θα μαγκωνει το ελατηριο κατα την καθοδο στο κομπο;Αν ναι πρεπει να χρησιμοποιηθει πετονια;Και αν ναι τι διαμετρου ωστε να μην χρειαζεται σοκλιντερ και εχω το προβλημα του κομπου με βαριδι αγκυρα 120 γρ;
Σας ζαλισα;![]()
Με μια 0.45 ή 0.50 δε θα χεις πρόβλημα Σπύρο.
Καλημέρα φίλοι μου και καλή εβδομάδα και φυσικά καλό μήνα. Κλείσαμε ενα χρόνο πρωτοφανούς ανθρώπινης δοκιμασίας σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλα ιδίως η χώρα μας δεν είχε περιθώρια καθώς προέρχεται απο μια 10ετία μνημονίων και στερήσεων. Πιστεύω πως αντέξαμε, πιστεύω όπως και οι περισσότεροι πως τα χειρότερα πέρασαν και έτσι κι αλλιώς θέλεις και λόγο εποχής τα μυαλά και η εσωτερική ψυχολογία αλλάζει. Πιστεύω πως το άνοιγμα του ψαρέματος είναι πιο κοντά απο ποτέ. Λίγο υπομονή ακόμα, αν όχι την επόμενη τη μεθεπόμενη εβδομάδα το θεωρώ σίγουρο.
Σελιδοδείκτες