Λοιπον επειδη σας εχω βαλει σε μπελαδες με το να προσπαθηται να μαντευεται τι μπορει να συμβαινει ας ξεκαθαρισω λιγο τα πραγματα....
1.Ξεκινησα να ψαρευω με καστινγκ Απο το καλοκαιρι...αρα δεν ειμαι και πολυ εμπειρος στις βολες αλλα και απο την αλλη βαριδια δεν εχανα ουτε στην αρχη που ημουν ακομα πιο απειρος...
2.Δεν υπαρχει κανενα θεμα με μπερδεματα πετονιας στο μηχανισμο η στα δακτυλιδια του καλαμιου...1-2 φορες που μου εχει τυχει μπερδεμα απο το καλοκαιρι αισθανθηκα ποσο επικυνδηνο ειναι αυτο...
3.Αυτο που αλλαξα απο το καλοκαιρι ειναι τα βαριδια που οπως ειπα πηρα αεροδυναμικα αλλα χωρις στριφταρι με απλο κρικακι.
4 Την ωρα που συμβαινει το χασιμο του βαριδιου παρατηρησα οτι δεν συμβαινει στα πρωτα μετρα του πεταγματος αλλα λιγο αργοτερα...
5 Εβαλα συρομενο και ολα ειναι μια χαρα....
6 Νομιζω οτι φταιει ο τυπος του μολιβιου που πηρα...σαν να κοβεται η πετονια απο το κρικακι ...
7 με την πρωτη ευκαιρια θα βαλω shock leader οχι τοσο για λογους ασφαλειας ...επιμενω οτι με 35αρα μανα με 60αρι η 80αρι βαριδι και χωρις δυναμικες βολες ειναι περιτο και κοβει και μετρα...αλλα για να παιξω σε λιγο πιο δυσκολους βυθους αλλα και για καλυτερη διακριτικοτητα .
8 Δεν ξαναπαιρνω τα συγκεκριμενα μολυβια τουλαχιστον χωρις να βαλω απελευθερωτη...
Σελιδοδείκτες