Υποστηρίξτε την λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Σας ευχαριστούμε!
-
Θοδωρή, καλώς ήρθες στην παρέα μας!
-
-
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Θοδωρή
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
γεια σας ειμαι νεος στο φορουμ ασχολουμαι με το casting εδω και 25 χρονια.ειμαι 46 ετων απο δραμα.βλεπω οτι κανετε συναντησεις και διαγωνισμους, ελπιζω να κανετε και κατι πιο κοντα προς τα εδω πανω για να μπορεσω να παραβρεθω με την παρεα μου(ολοι ψαραδες).παντως χαρηκα που σας γνωρισα εστω και απο εδω μεσα
-
-
Καλώς ήλθες συνονόματε στη παρέα και καλή διαμονή! Ποτέ δε ξέρεις που μπορούμε να φτάσουμε...
-
-
Καλως ηρθες στη παρεα μας ρε πατριδα,απο Δραμα και εγω (καταγωγη)
Να σαι καλα φιλε Σπυρο
-
-
Σπύρο καλώς ήρθες στη παρέα μας.
-
-
Καλως ηρθες στην ψαροπαρεα Σπυρο.
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 34
Γεια σας κι απο μενα.Με λενε Πλατωνα και ειμαι σχετικα καινουργιος εδω. Θελω να ασχοληθω με το shore jigging ,και εδω βρηκα η αληθεια ,πολυ χρησιμα πραγματα ,αλλα και βοηθεια στην αγορα του εξοπλισμου που ειναι to manbika version 2 100XH. Ψαρευω στη Κρητη.
-
Τα παρακάτω μέλη 2 έκαναν Like!! στον Πλατωνας για αυτό το post.:
-
Καλώς ήλθες στη παρέα φιλε Πλάτωνα απο την ομορφη Κρήτη.
Στάλθηκε από το HUAWEI SCL-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 34
είδες η τεχνολογια ; θάματα
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον Πλατωνας για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 40
Γειά σας!!! Ονομάζομαι Παναγιώτης και γράφω από Αγρίνιο. Μου αρέσει το casting, είμαι παντελώς αρχάριος, και με αυτό θα ήθελα να σας ενοχλήσω με μηνύματα στο μέλλον. Εδώ βρήκα μηνύματα που έμαθα αρκετά. Είμαι 45 χρονών και από μικρός μου αρέσει το ψάρεμα, που από την πρώτη φορά με κέρδισε αφού με καλαμίδα και 2-3 μέτρα πετονιά στην Λίμνη Λυσιμαχία, έβγαλα 4 κιλά ψάρια, (χαχα) Η αλήθεια τώρα είναι που με έβαλε ξανά στην μπρίζα (και είδη έχω παραγγείλει το Ryobi Proskyer Nose 2100, (και θα σας ενοχλήσω για το τι καλάμι να πάρω)), είναι ότι είχα αγοράση καλάμι από τα LIDL με 25 ευρώ. Βλέπω εδώ όχι μόνο αυτούς που αγαπάνε το ψάρεμα αλλά και γνώστες του ψαρέματος. Επειδή τυγχάνω αρχάριος παντελώς, θα ήθελα την κατανόηση σας και την υπομονή σας. Σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε στην παρέα σας!!!!
-
Τα παρακάτω μέλη 2 έκαναν Like!! στον Panagiotis για αυτό το post.:
-
Καλώς ήλθες στη παρέα μας φίλε Παναγιώτη. Στη διάθεση σου ολοι οι φίλοι για οτι χρειαστείς.
Στάλθηκε από το HUAWEI SCL-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 34
[IMG]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSHWJMy3f8rXusNoUUMnFyCjon0k2Yev iONuRpxgIXNkkY2fb4P6w[/IMG
ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ,ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ . ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ.
-
-
- Ισχύς Φήμης
- 34
-
Τα παρακάτω μέλη 2 έκαναν Like!! στον Πλατωνας για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Καλησπέρα στην παρέα. Είμαι ο Μιχάλης από Ωρωπό και καινούργιος στο forum και στη φάση της αγοράς του εξοπλισμού και της ενημέρωσης για τις τεχνικές ψαρέματος.
-
Τα παρακάτω μέλη 3 έκαναν Like!! στον alphamike για αυτό το post.:
-
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον ANTONISGHK για αυτό το post.:
-
Καλώς ήρθες Μιχάλη και καλή διαμονή!
-
Τα παρακάτω μέλη 2 έκαναν Like!! στον Chris_Ncm για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Ευχαριστώ πολύ τους φίλους για το καλωσόρισμα, εύχομαι σε κάποια ψαροεξόρμηση η απλώς για καφέ να συναντηθούμε.
Ξεκινάω με καλάμι Dam Steel power tele surf και μηχανάκι Shimano sienna 4000 (το περιμένω νάρθει) για
custing και surf custing.
-
Τα παρακάτω μέλη 2 έκαναν Like!! στον alphamike για αυτό το post.:
-
Καλη αρχη φιλε Μιχαλη.Εδω τα παιδια εχουν ανεβασει παρα πολυ ωραια αρθρα.Αν καθησεις και τα διαβασεις θα απαντηθουν παρα πολλες αποριες σου.
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον ANTONISGHK για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Απ όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα καταλαβαίνω ότι έχει γίνει πάρα πολλή και πολύ καλή δουλειά σε άρθρα, με αρκετές ευχάριστες συναντήσεις. Τα συγχαρητήριά μου σε όσους έβαλαν την αγάπη τους και τις γνώσεις τους για το hoby για να στηθεί αυτό το blog που έχω την ευκαιρία και εγώ να μάθω
τα πάντα σχετικά με το ψάρεμα!!!
Επειδή είναι πολλά τα άρθρα κρατάω σημειώσεις σε αυτά που με ενδιαφέρουν και περιμένω να τα εφαρμόσω.
-
Τα παρακάτω μέλη 3 έκαναν Like!! στον alphamike για αυτό το post.:
-
Ρωτα οτι θελεις.Και μενα με εχουν βοηθησει πολυ οι γνωσεις που μου προσφερουν τα παιδια εδω
-
Τα παρακάτω μέλη 2 έκαναν Like!! στον ANTONISGHK για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!!
Μέχρι τώρα διάβαζα τα άρθρα σας και είναι ένας πολύ όμορφος κόσμος που αγαπώ πολύ!!
Σήμερα στον ψαροκαφενέ ρώτησα κάτι που μ ενδιαφέρει.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας
Κανόνες Λειτουργίας
Σελιδοδείκτες