Υποβάλετε εδώ την προσφορά σας. Goal amount for the next month: 30 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Υποστηρίξτε την λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Σας ευχαριστούμε!

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίοΤελευταίο
Εμφάνιση αποτελεσμάτων: 1 έως 30 από σύνολο 43

Θέμα: Rapala max - rap

kapo
    Επισκέπτης kapo's Avatar

Rapala max - rap

Κατα τη γνωμη μου ειναι ενα απο τα καλυτερα τεχνητα που κυκλοφορουν, αφου προσωπικα ειναι αυτο που μου εχει δωσει τα περισσοτερα ψαρια απο ολα τα υπολοιπα που βρισκονται στο βαλιτσακι μου. Απευθυνεται σε μεγαλη γκαμα ψαριων ειδικα ομως σε λαυρακι και λουτσο κανει θραυση. Οσον αφορα τον σχεδιασμο του, 3 ειναι τα χαρακτηριστικα που το κανουν να ξεχωριζει, τα οποια ειναι τα 3D ματια του, τα εσωτερικα χαραγμενα με λειζερ λεπια του και οι VMC spark point σαλαγκιες του τρομερης αρπακτικοτητας. Απο βολες αλλο τιποτα μιας και ο αεροδυναμικος σχεδιασμος του μαζι με τον εσωτερικο μηχανισμο maxcast, δινει ενα αποτελεσμα εκπληκτικο. Με απλη ανακτηση δουλευει τελεια, ενω με κανενα τιναγμα που και που δινει την αισθηση ενος πληγωμενου ψαριου. Ιδανικο μεγεθος ειναι τα 11 και τα 13cm αν και δεν ειναι λιγες οι φορες που εχει χτυπησει ψαρι ακομα και σε 15cm.
    Συνημένες Εικόνες

2. Τα παρακάτω μέλη 8 έκαναν Like!! στον kapo για αυτό το post.:

kapo
    Επισκέπτης kapo's Avatar
    Και μερικα βιντεο...

4. Τα παρακάτω μέλη 7 έκαναν Like!! στον kapo για αυτό το post.:

Νέο μέλος
    Φήμη
    deanastassi's Avatar
    Αναρτ.
    4
    ..Like!!
    1
    Time Online
    1 Hour 57 Minutes 41 Seconds
    Avg. Time Online
    N/A
    Ισχύς Φήμης
    0
    ...ενα FPGH κολυμπά στο Ιόνιο από εχθές... μόλις το είχα πάρει... το είχε "δεσει" στο κατάστημα ο πωλητής με Albright Knot ... και λύθηκε στην τρίτη ριξιά... αγόρασα άλλο ...δυστυχώς δεν είχε το ίδιο και πήρα το FRH ... το 'εδεσα με TONY PENA.. καμία σχέση.. πολύ γερός κόμπος χαμηλού προφίλ... Αν και είμαι νέος στο spinning (αλλά παλιός ερασιτέχνης) θεωρώ οτι είναι κορυφαίος κόμπος...

...άμα δείτε κανένα MAX RAP FPGH πουθενα να περιφέρεται.. να μού το πείτε... το είχα αγαπήσει κεραυνοβόλα...

6. Τα παρακάτω μέλη 2 έκαναν Like!! στον deanastassi για αυτό το post.:

Administrator
    Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη
    Dimos Kapogiannis's Avatar
    Περιοχή
    Αθήνα
    Αναρτ.
    1.556
    ..Like!!
    1.823
    Thanked 3.115 Times in 732 Posts
    Όνομα:
    Δήμος Καπόγιαννης
    Time Online
    1 Year 3 Months 2 Weeks 6 Days 17 Hours 36 Minutes 12 Seconds
    Avg. Time Online
    35 Minutes 13 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    10
    Φίλε Διονύση είναι το κορυφαίο κατά την γνώμη μου ψαράκι της RAPALA.
    To FPGH υπάρχει διαθέσημο στην Αθήνα που είμαι και η αλήθεια είναι οτι είναι και πολύ αποτελεσματικό.

Μια διευκρίνιση όταν λές "το 'εδεσα με TONY PENA" μιλάς φαντάζομαι για το νήμα με το leader σου σωστά?

kapo
    Επισκέπτης kapo's Avatar
    κριμα ειναι ισως το τεχνητο που δουλευει πιο πολυ απ ολα τα max rap, οπως ειπε και ο Δημος εδω στην Αθηνα ειδικα ειναι σφαχτης. Βεβαια και το κοκκινοκεφαλο δουλευει πολυ.

Μέλος της ομάδας μας
    Φήμη
    nikostatalias's Avatar
    Αναρτ.
    123
    ..Like!!
    170
    Όνομα:
    Νίκος Ταταλιάς
    Time Online
    5 Days 9 Hours 25 Minutes 15 Seconds
    Avg. Time Online
    23 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    52
    εχω ολα τα χρωματα στο MAX RAP και μπορω να πω οτι τα δουλευω παρα πολυ....το FPGH που φιλοι εχουν παρει πολλα ψαρια σε 17αρι και FRH μαζι με το FAYU ειναι τα μονα που δεν μου εχουν δωσει ψαρι.....αντιθετα το FD,FOG,FANC,FGFR,FSBM,CPSD εχουν δωσει κατι....με αποκορυφωσει το FHC,FS που μου εχουν δωσει τα παντα και σε ποσοτητα...και σε 13αρια και σε 15αρια.....για τα αλλα χρωματα δεν εχω αποψη γιατι δεν τα εχω ριξει ακομα στο νερο....αυτα που λεω δεν ειναι ο κανονας, και η αποψη μου ειναι προσωπικη, στα σημεια στα μεροι και στις ωρες και τις ευκαιριες που εχω δωσει στο καθε ενα τεχνητο ξεχωριστα.....το μονο που ξερω οτι μερικα MAX ειναι ελλατωματικα (κακος τελικος ελεγχος παραγωγης) πλευριζουν προς μια πλευρα....και να βγαζετε το split ring χαλαει πολυ την πλευση
    Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη nikostatalias : 25-11-2012 στις 13:57

10. Τα παρακάτω μέλη 4 έκαναν Like!! στον nikostatalias για αυτό το post.:

kapo
    Επισκέπτης kapo's Avatar
    αυτο το εχω παρατηρησει και γω...για παραδειγμα οταν ειχα παει για παλαμιδες που χρειαζοταν γρηγορη ανακτηση καποια max rap ερχοντουσαν καλα ενω καποια αλλα πλευριζαν και ξενεριζαν.
    Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη kapo : 25-11-2012 στις 16:35

UNSEEN
    Επισκέπτης UNSEEN's Avatar
    Το FPGH σε 17cm μου έχει δώσει πολλούς λούτσους. Πραγματικά πολύ καλό. Τα δόντια τους όμως το χάλασαν πολύ εύκολα. Κι άλλα τεχνητά που έχω μπορεί να έχουν σημάδια απο δοντιές, αλλά δεν ξεκολλάει το χρώμα. Στην αρχή λοιπόν έφευγαν φλοίδες οι οποίες ξεω απο το νερό εν φαινόντουσαν οτι έχουν ξεκολλήσει. Αποτέλεσμα χάλια πλεύση. Παρατήρησα λοιπόν οτι μέσα στο νερό και κατά την ανάκτηση άνοιγαν και δρούσαν σαν υδρόφρενα. ξήλωσα οτι έπρεπε και το θέμα έφτιαξε. Την τελευταία φορά το τεχνητό ερχόταν έξω σαν αγγούρι. Καμία κίνηση. Αφου έσπασα το κεφάλι μου, είδα οτι έχει πάρει νερό μέσα. Τώρα το πως και το γιατί... Πάντως σίγουρα δεν έχει πατηθεί ή χτυπηθεί σε βράχια. Ισως όντως κάποια να μην είναι τόσο καλά φτιαγμένα ανάλογα με την παρτίδα.

kapo
    Επισκέπτης kapo's Avatar
    πολυ πιθανον να ειναι και αστοχια υλικου. Δοκιμασε να περασεις τα τεχνιτα που εχουν ξεφλουδισει με διαφανο βερνικι νυχιων. Αστο να στεγνωσει πολλες μερες γιατι θα μυριζει και δεν προκειται να παει τιποτα και θα την βγαλεις αρκετο διαστημα ακομα με τα ιδια. Με αυτο τον τροπο θα σταματησεις το ξεφλουδισμα στο υπολοιπο τεχνιτο και θα επανελθει και η αεροδυναμικη του μεσα στο νερο. Περνα το με 2 χερακια μπολικο βερνικι και θα εισαι κομπλε.

Νέο μέλος
    Φήμη
    deanastassi's Avatar
    Αναρτ.
    4
    ..Like!!
    1
    Time Online
    1 Hour 57 Minutes 41 Seconds
    Avg. Time Online
    N/A
    Ισχύς Φήμης
    0
    ναι βέβαια... εκει ακριβώς στην ένωση λύθηκε.. εάν το βρώ θα το ξαναπάρω... γιατι να δώσω και μεταφορικά 9 ευρώ.. ε,, πολύ πάει...

Μέλος της ομάδας μας
    Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη
    GiorgosIkaria's Avatar
    Περιοχή
    Αθήνα - Ικαρία
    Αναρτ.
    115
    ..Like!!
    176
    Όνομα:
    Γιώργος Καφούρος
    Time Online
    2 Weeks 2 Days 13 Hours 57 Minutes 32 Seconds
    Avg. Time Online
    1 Minute 13 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    59
    Παράθεση Αρχική ανάρτηση από UNSEEN Προβολή Ανάρτησης
    Το FPGH σε 17cm μου έχει δώσει πολλούς λούτσους. Πραγματικά πολύ καλό. Τα δόντια τους όμως το χάλασαν πολύ εύκολα. Κι άλλα τεχνητά που έχω μπορεί να έχουν σημάδια απο δοντιές, αλλά δεν ξεκολλάει το χρώμα. Στην αρχή λοιπόν έφευγαν φλοίδες οι οποίες ξεω απο το νερό εν φαινόντουσαν οτι έχουν ξεκολλήσει. Αποτέλεσμα χάλια πλεύση. Παρατήρησα λοιπόν οτι μέσα στο νερό και κατά την ανάκτηση άνοιγαν και δρούσαν σαν υδρόφρενα. ξήλωσα οτι έπρεπε και το θέμα έφτιαξε. Την τελευταία φορά το τεχνητό ερχόταν έξω σαν αγγούρι. Καμία κίνηση. Αφου έσπασα το κεφάλι μου, είδα οτι έχει πάρει νερό μέσα. Τώρα το πως και το γιατί... Πάντως σίγουρα δεν έχει πατηθεί ή χτυπηθεί σε βράχια. Ισως όντως κάποια να μην είναι τόσο καλά φτιαγμένα ανάλογα με την παρτίδα.
    Έχω δει max rap 13ρι φίλου με τον πρώτο λούτσο να του κάνει μια πληγη η οποία δεν φαινόταν αν δεν καθόσουν να παρατηρήσεις η οποία άφηνε το νερό να μπεί στο τεχνητό... Απίστευτη γκαντεμιά. Εγώ πάλι στο ίδιο μπορεί να έχω πιάσει 20 και απλά να έχει γδαρσίματα...
    Mahi Mahi Fight Club!

rocket
    Επισκέπτης rocket's Avatar
    κανοντας μια καλη παραγγελια απο εξωτερικο βρηκα σε καλη τιμη τα δημοφιλη FHC,FPGH,FRH στα 11cm και στα 13cm και τιμη 8.97 ευρω και τα προσθεσα κ αυτα στην παραγγελια μου!ειναι η πρωτη μου αγορα στα μαx-rap και διαβαζοντας τις καλυτερες κριτικες ανυπομονω να τα δοκιμασω!!
    http://www.fishing-mart.com.pl/sklep...p20-k8558.html
    Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη rocket : 09-05-2013 στις 15:00

Μέλος της ομάδας μας
    Φήμη
    joncr's Avatar
    Περιοχή
    Περισσός
    Αναρτ.
    98
    ..Like!!
    46
    Όνομα:
    Γιάννης
    Time Online
    18 Hours 51 Minutes 21 Seconds
    Avg. Time Online
    3 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    47
    καλησπερα. Δεν το ειχα δει το θεμα . Η συμπτωση ειναι οτι μολις γυρισα απο ψωνια και πηρα εκτος των αλλων το πρωτο μου ψαρακι.
    Και ποιο διαλεξα; Χαχαχα RAPALA MAXRAP MXR13 Flake blue. Ανοιγω τις νεες αναρτησεις και νατο.
    Το χρωμα που το πηρα δουλευει;

rocket
    Επισκέπτης rocket's Avatar
    θα σε ενημερωσουν σιγουρα οι πιο εμπειροι φιλοι απο μενα για το συγκεκριμενο,,εγω απλως ακολουθησα την γνωμη των πιο εμπειρων εδω που οπως θα διαβασες κ πιο πανω συνιστουν σαν απο τα κορυφαια το fpgh
    Συνημένες Εικόνες
    Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη rocket : 09-05-2013 στις 18:09

19. Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον rocket για αυτό το post.:

Μέλος της ομάδας μας
    Φήμη
    joncr's Avatar
    Περιοχή
    Περισσός
    Αναρτ.
    98
    ..Like!!
    46
    Όνομα:
    Γιάννης
    Time Online
    Avg. Time Online
    3 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    47
    να ρωτησω κατι ακομα ; βρηκα σε προσφορα καποια ψαρακια της rlinea . (4€ ) την γνωριζετε αυτη τη μαρκα; πηρα 2 αξιζει να παρω κιαλλα;

Μέλος της ομάδας μας
    Φήμη
    nikostatalias's Avatar
    Αναρτ.
    123
    ..Like!!
    170
    Όνομα:
    Νίκος Ταταλιάς
    Time Online
    Avg. Time Online
    23 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    52
    Παράθεση Αρχική ανάρτηση από rocket Προβολή Ανάρτησης
    θα σε ενημερωσουν σιγουρα οι πιο εμπειροι φιλοι απο μενα για το συγκεκριμενο,,εγω απλως ακολουθησα την γνωμη των πιο εμπειρων εδω που οπως θα διαβασες κ πιο πανω συνιστουν σαν απο τα κορυφαια το fpgh
    σε 17αρι σε αυτο βγαινουν γοφαρια....

Μέλος της ομάδας μας
    Φήμη
    nikostatalias's Avatar
    Αναρτ.
    123
    ..Like!!
    170
    Όνομα:
    Νίκος Ταταλιάς
    Time Online
    Avg. Time Online
    23 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    52
    Παράθεση Αρχική ανάρτηση από joncr Προβολή Ανάρτησης
    να ρωτησω κατι ακομα ; βρηκα σε προσφορα καποια ψαρακια της rlinea . (4€ ) την γνωριζετε αυτη τη μαρκα; πηρα 2 αξιζει να παρω κιαλλα;
    εχουν βγει ψαρια με τεχνητα με 1ευρο.....καλο να εχεις με συλλογη με διαφορα τεχνητα κ οχι επιδει ειναι φτηνα να γεμισουμε την κασετινα μας με αυτα....στο τελος θα τα βαλεις στην ντουλαπα....τα δικα μου πρωτα βηματα

23. Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον nikostatalias για αυτό το post.:

Μέλος της ομάδας μας
    Φήμη
    joncr's Avatar
    Περιοχή
    Περισσός
    Αναρτ.
    98
    ..Like!!
    46
    Όνομα:
    Γιάννης
    Time Online
    Avg. Time Online
    3 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    47
    Δικιο εχειε σε αυτο. Παντως φαινωνται καλη κατασκευη ( εχουν και μπιλιες κτλ ) Η θαλασσα θα μας πει...

Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη Φήμη
    jk's Avatar
    Αναρτ.
    359
    ..Like!!
    621
    Time Online
    2 Months 4 Days 19 Hours 11 Minutes 24 Seconds
    Avg. Time Online
    4 Minutes 47 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    86
    Παράθεση Αρχική ανάρτηση από nikostatalias Προβολή Ανάρτησης
    εχουν βγει ψαρια με τεχνητα με 1ευρο.....καλο να εχεις με συλλογη με διαφορα τεχνητα κ οχι επιδει ειναι φτηνα να γεμισουμε την κασετινα μας με αυτα....στο τελος θα τα βαλεις στην ντουλαπα....τα δικα μου πρωτα βηματα
    xaxa σχεδον ολων των σπινερ τα βηματα Νικο!Παντως εχεις δικιο,ακομα και τωρα ενα απο τα πρωτα τεχνητα που ριχνω στο νερο ειναι μια κινεζικη σαρδελα με 1,5 ευρω ,την οποια εχω χασει και ξαναπαραγειλει αλλες 2 φορες...

shotcon
    Επισκέπτης shotcon's Avatar
    Παράθεση Αρχική ανάρτηση από deanastassi Προβολή Ανάρτησης
    ...ενα FPGH κολυμπά στο Ιόνιο από εχθές... μόλις το είχα πάρει... το είχε "δεσει" στο κατάστημα ο πωλητής με Albright Knot ... και λύθηκε στην τρίτη ριξιά... αγόρασα άλλο ...δυστυχώς δεν είχε το ίδιο και πήρα το FRH ... το 'εδεσα με TONY PENA.. καμία σχέση.. πολύ γερός κόμπος χαμηλού προφίλ... Αν και είμαι νέος στο spinning (αλλά παλιός ερασιτέχνης) θεωρώ οτι είναι κορυφαίος κόμπος...

...άμα δείτε κανένα MAX RAP FPGH πουθενα να περιφέρεται.. να μού το πείτε... το είχα αγαπήσει κεραυνοβόλα...
    Υπάρχει όλη η σειρά της Rapala στον Βόλο. Κατάστημα Κάκκος Αλέξανδρος. 24210 38673

shotcon
    Επισκέπτης shotcon's Avatar
    Παράθεση Αρχική ανάρτηση από rocket Προβολή Ανάρτησης
    Το συγκεκριμένο είναι σημείο αναφοράς για τα Λαυράκια. Μαζί με το κοκκινοκέφαλο αποτελούν το αχτύπητο δίδυμο της καταστροφής στα Λαυράκια και στα Γοφάρια. Πολλά τα κιλά που έχουμε βγάλει έξω με δαύτα.

Fidel
    Επισκέπτης Fidel's Avatar
    Παιδιά το FPGH που αναφέρετε ή αλλιώς Ghost Shad χρωματισμός είναι οτι πιο αποτελεσματικό έχω δουλέψει για γοφάρια στην περιοχή του Ρίου/Αντιρρίου. Πρώτη φορά που το δοκίμασα πήρα 3 γοφάρια 2-2.5 κιλά το κομμάτι και το 4ο μου το πήρε τρόπαιο...όχι οτι μετά απο 3 γοφάρια ήταν σε αποδεκτή κατάσταση αλλά λέμε τώρα. Δέν λέιπει απο τη συλλογή μου φυσικά! Σας επισημαίνω επίσης το χρωματισμό FHB για απογευματινούς λούτσους και για νυχτερινά (ναι το ξέρω δεν είναι νυκτερινός χρωματισμός....) λαυράκια.

29. Τα παρακάτω μέλη 3 έκαναν Like!! στον Fidel για αυτό το post.:

Xristos-Allaround
    Επισκέπτης Xristos-Allaround's Avatar
    Fhc δουλεύει πολύ στην περιοχή της πάτρας , ειδικά σε λούτσους. είναι τρελό να δουλεύει ένα τόσο παρδαλό τεχνητό!

Φήμη
    strats's Avatar
    Περιοχή
    Μυτιλήνη-Σάμος-Παλ. Φάληρο
    Αναρτ.
    20
    ..Like!!
    0
    Όνομα:
    Στρατής
    Time Online
    3 Days 23 Hours 9 Minutes 43 Seconds
    Avg. Time Online
    17 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    0
    Στην Σάμο πέρυσι από τρία Max Rap που δούλεψα (11cm FAYU, 13cm FHC & FHB(θαλασσί ράχη λίγο άσπρο πλαϊνό ροζ κοιλιά), πήρα πολλούς λούτσους στο FHB, ένα μόνο χτύπημα στο 11cm FAYU και 2 καλά λαβράκια στο FHC, φέτος στο ίδιο μέρος, με λιγότερα όμως ψαρέματα κανένα χτύπημα στα Max Rap, ότι ψάρια έπιασα χτύπησαν στο Strike Pro και στο Buginu.
    Τώρα όσον αφορά το ξεφλούδισμα, το έπαθα κι εγώ, αλλά το πέρασα με βερνίκι νυχιών (ίδια χρώματα με το τεχνητό) το άφησα να στεγνώσει καλά και να ξεμυρίσει και συνέχισα να ψαρεύω κανονικά.

Φήμη
    Nikosa2009's Avatar
    Αναρτ.
    67
    ..Like!!
    6
    Time Online
    5 Days 10 Hours 14 Minutes 29 Seconds
    Avg. Time Online
    24 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    42
    Μετα απο ενα προσφατο ψαρεμα που ειχα σε μερος που κραταει γοφαρια , εβγαλα ενα 4,5 κιλα με σιλικονη Red Gill 11,5cm χρωματος λευκο. Ειναι το μεγαλυτερο ψαρι που εχω πιασει αλλα εχει διπλη αξια και ικανοποιηση για εμενα, οχι μονο για το μεγεθος του, αλλα και για την τυχη που ειχα ωστε να βγει. 25αρα πετονια, φτηνο καλαμι των 15 ευρω, πηρε το αγκιστρι στην εξωτερικη πλευρα των δοντιων αναμεσα στα χειλη και δεν κινδυνευσε η πετονια, στα τελευταια μετρα το ζορισα οριακα ωστε να αποφυγω την πετονια απο κατι βραχια στα οποια κατευθυνοταν.Μετα απο 2 βολες χτυπαει και αλλο ψαρι στην ιδια σιλικονη αλλα μου εκοψε την πετονια με τα δοντια. Αλλου θελω να καταλληξω ομως. Μηπως τα γοφαρια εχουνε μια ιδιαιτερη προτιμηση στο λευκο χρωμα; Το λεω αυτο γιατι πολλοι απο εσας αναφερετε οτι το max rap σε λευκο (Fpgh) ειναι το ποιο αποδοτικο. Πριν ριξω την παραπανω σιλικονη εριξα αρκετα minnows και δεν τσιμπουσε τιποτα. Μετα που εχασα την λευκη Red Gill επειδη δεν ειχα αλλη σε λευκο χρωμα, εριξα σε διαφανες με στρας και σε κιτρικη με στρας και παλι δεν χτυπησε τιποτα. Για κανα μισαωρο μετα εριχνα με το Maria Angel Kiss csg αλλα τιποτα. Τωρα η τα ψαρια ειχαν φυγει η δεν τους αρεσε αυτο που τους εριχνα. Παντως το ψαρι που επιασα ητανε με εντελως αδειο το στομαχι οταν το καθαρισα αρα ισως να εφαγε γιατι πεινουσε. Ομως το θεμα ειναι οτι στην ιδια σιλικονη χτυπησε και δευτερο ψαρι και μετα τελος. Ετσι με σπρωχνει σε ενα προχειρο συμπερασμα οτι εχουνε μια προτιμηση σε λευκου χρωματος τεχνητα-σιλικονες. Εχετε καποια παρομοια εμπειρια;

Μέλος της ομάδας μας
    Φήμη
    GiannisP's Avatar
    Περιοχή
    Αθήνα
    Αναρτ.
    236
    ..Like!!
    412
    Όνομα:
    Γιάννης
    Time Online
    1 Week 5 Days 23 Hours 43 Minutes 26 Seconds
    Avg. Time Online
    57 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    59
    Παράθεση Αρχική ανάρτηση από Nikosa2009 Προβολή Ανάρτησης
    Μετα απο ενα προσφατο ψαρεμα που ειχα σε μερος που κραταει γοφαρια , εβγαλα ενα 4,5 κιλα με σιλικονη Red Gill 11,5cm χρωματος λευκο. Ειναι το μεγαλυτερο ψαρι που εχω πιασει αλλα εχει διπλη αξια και ικανοποιηση για εμενα, οχι μονο για το μεγεθος του, αλλα και για την τυχη που ειχα ωστε να βγει. 25αρα πετονια, φτηνο καλαμι των 15 ευρω, πηρε το αγκιστρι στην εξωτερικη πλευρα των δοντιων αναμεσα στα χειλη και δεν κινδυνευσε η πετονια, στα τελευταια μετρα το ζορισα οριακα ωστε να αποφυγω την πετονια απο κατι βραχια στα οποια κατευθυνοταν.Μετα απο 2 βολες χτυπαει και αλλο ψαρι στην ιδια σιλικονη αλλα μου εκοψε την πετονια με τα δοντια. Αλλου θελω να καταλληξω ομως. Μηπως τα γοφαρια εχουνε μια ιδιαιτερη προτιμηση στο λευκο χρωμα; Το λεω αυτο γιατι πολλοι απο εσας αναφερετε οτι το max rap σε λευκο (Fpgh) ειναι το ποιο αποδοτικο. Πριν ριξω την παραπανω σιλικονη εριξα αρκετα minnows και δεν τσιμπουσε τιποτα. Μετα που εχασα την λευκη Red Gill επειδη δεν ειχα αλλη σε λευκο χρωμα, εριξα σε διαφανες με στρας και σε κιτρικη με στρας και παλι δεν χτυπησε τιποτα. Για κανα μισαωρο μετα εριχνα με το Maria Angel Kiss csg αλλα τιποτα. Τωρα η τα ψαρια ειχαν φυγει η δεν τους αρεσε αυτο που τους εριχνα. Παντως το ψαρι που επιασα ητανε με εντελως αδειο το στομαχι οταν το καθαρισα αρα ισως να εφαγε γιατι πεινουσε. Ομως το θεμα ειναι οτι στην ιδια σιλικονη χτυπησε και δευτερο ψαρι και μετα τελος. Ετσι με σπρωχνει σε ενα προχειρο συμπερασμα οτι εχουνε μια προτιμηση σε λευκου χρωματος τεχνητα-σιλικονες. Εχετε καποια παρομοια εμπειρια;
    Φίλε Νίκο κατ'αρχήν συγχαρητήρια για την ψαριά σου!

Αφενός δεν υπάρχουν κανόνες, αφ'εταίρου το ότι είναι αποδοτικο δεν σημαίνει ότι θα σου δώσει και ψάρι 100%. Αλίμονο δηλαδή αν υπήρχε "μαγικό" τεχνητό.

Νομίζω πάντως ότι η παραπάνω κουβέντα δεν έχει σχέση πλέον με το Max Rap και καλό θα ήταν να πάει σε άλλο θέμα.

34. Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον GiannisP για αυτό το post.:

Φήμη
    Nikosa2009's Avatar
    Αναρτ.
    67
    ..Like!!
    6
    Time Online
    5 Days 10 Hours 14 Minutes 29 Seconds
    Avg. Time Online
    24 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    42
    Φιλε Γιαννη σε ευχαριστω θα ανοιξω νεο θεμα.

Μέλος της ομάδας μας
    Φήμη Φήμη
    tasos pot's Avatar
    Περιοχή
    Αθήνα
    Αναρτ.
    115
    ..Like!!
    339
    Όνομα:
    Τάσος Ποτούδης
    Time Online
    2 Weeks 2 Hours 13 Minutes 1 Second
    Avg. Time Online
    1 Minute 2 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    48
    Παιδιά εας ευχαριστώ όλους.
    Μολις αγορασα καλαμι για τεχνητα,
    οποτε φανταζεστε τι ειναι για μενα αυτο το θεμα!
    Εγκυκλοπαιδεια..."to paractio."

37. Τα παρακάτω μέλη 2 έκαναν Like!! στον tasos pot για αυτό το post.:

Μέλος της ομάδας μας
    Φήμη
    Spudoulis's Avatar
    Αναρτ.
    4
    ..Like!!
    13
    Όνομα:
    Βαγγελης Γ
    Time Online
    1 Day 14 Hours 57 Minutes 20 Seconds
    Avg. Time Online
    7 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    0
    τι καλάμι πήρες?

Μέλος της ομάδας μας
    Φήμη Φήμη
    tasos pot's Avatar
    Περιοχή
    Αθήνα
    Αναρτ.
    115
    ..Like!!
    339
    Όνομα:
    Τάσος Ποτούδης
    Time Online
    2 Weeks 2 Hours 13 Minutes 1 Second
    Avg. Time Online
    1 Minute 2 Seconds
    Ισχύς Φήμης
    48
    Daiwa crossfire 14-56 (246cm)
    Αν εχεις να προτεινεις κ κανενα οικονομικο μηχανισμο...

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίοΤελευταίο

Σελιδοδείκτες

Σελιδοδείκτες

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας