Υποστηρίξτε την λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Σας ευχαριστούμε!
Ψηφοφορία: Τι αγκίστρι χρησιμοποιούμε?
- Ψηφίσαν
- 171. Δεν επιτρέπεται να ψηφίσετε σ' αυτήν την ψηφοφορία
-
Gamakatsu
-
Morigen
-
Μustad
-
Οwner
-
Winner
-
Maruto
-
Remixon
-
Άλλο.
-
- Ισχύς Φήμης
- 0
για τσιπουρες κανω δοκιμές, εχω πολλά δυνατά χτυπήματα αλλα δεν πιανονται
-
-
Για το ψάρεμα της τσιπούρας κάνουν καλή δουλειά τα αγκίστρια τύπου chinu. Ωστόσο αν αυτή θέλει να πιαστεί δουλεύουν και τα υπόλοιπα αρκεί προσωπική μου γνώμη το αγκίστρι να έχει κάποια χαρακτηριστικά. Πρώτον να ναι σχετικά μεγάλο και δεύτερον να βαφτίζεται στη θάλασσα πρώτη φορά, μιλάμε για πολυ δυνατές μασέλες που δεν τρυπιούνται εύκολα. Το οτι σου χτυπάνε και δε πιάνονται δε σημαίνει πως είναι ντε και καλά τσιπούρες. Είναι πολλά ψάρια που έχουν την απαραίτητη δύναμη να πετάξουν ειδοποιητές αλλα να μη τρώνε σωστά ή με όρεξη. Θέλω να πω μη τα ρίχνεις στο αγκίστρι. Ωστόσο δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις και τα maruto...ένα τέτοιο είναι το 9624 και 9644.
-
Το παρακάτω μέλος έκανε Like!! στον Lethrinis για αυτό το post.:
-
- Ισχύς Φήμης
- 32
Το εχω παθει κι εγω,δυνατα χτυπηματα και μετα το απολυτο τιποτα.Αυτο μου συμεβη στα δυνατα αγκιστρια (morigen 624) και με σφιχτα φρενα..Σε σφιχτα φρενα και με πιο λεπτα αγκιστρια (mustad 496 νο4,υπουλο) ειχα συλληψεις απο σπαρο μεχρι τσιπουρες του κιλου,πιανοντουσαν μονες..Θεωρω οτι λογο κορμου εισερχοταν το αγκιστρι στα χειλη του ψαριου την ωρα ακομα που το επεξεργαζοταν ισως..Για μεγαλυτερες του ειδους ομως δε ξερω αν θα πονταρα.Αν στοχεψω σε μεγαλυτερες για μενα η καλυτερη λυση ειναι δυνατο αγκίστρι,λιγο ανοικτα φρενα να παρει πετονια και μετα ενα καλο καρφωμα να εισχωρησει καλα το αγκιστρι στο στομα του ψαριου.Θα δοκιμασω τα gamakatsu 3310 τωρα,που ειναι λιγο πιο λεπτα απο τα μοριγκεν.Ασχετο,Τα morigen 634 που δοκιμασα για καμια παραλια καλα ειναι,για βραχια με τίποτα.μου εχει κοπει το αγκιστρι σε μαγκωμα.Γενικα τα μοριγκεν ειναι υψηλης ποιότητας αγκιστρια οπως και τα gamakatsu
-
Τα παρακάτω μέλη 4 έκαναν Like!! στον billegend για αυτό το post.:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
- Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας
Κανόνες Λειτουργίας
Σελιδοδείκτες