Ένα μεγάλο της επιτυχίας ή της αποτυχίας μας στο spinning βασίζεται στα τεχνητά μας. Σίγουρα η τεχνική του spinner και η κατάλληλη επιλογή τεχνητού την ώρα που βρίσκεται στη θάλασσα είναι το μεγαλύτερο κομμάτι για μια επιτυχημένη ψαριά...
Στο spinning μπορεί να μην υπάρχουν κανόνες και το καλύτερο τεχνητό κάποιου να έχει μηδενικά αποτελέσματα για κάποιον άλλο...
Ας δούμε λοιπόν τις προτάσεις για τεχνητά που χάρισαν επιτυχίες...
Rapala max rap 13. Για μενα απο τα καλυτερα τεχνιτα που κυκλοφορουν μιας και μου εχει δωσει πολλα και διαφορετικα ψαρια. Τα χρωματα ασπρο-μωβ, πρασινο, μαυρο και κοκκινοκεφαλο ειναι σκοτωμα!!!
πολυ ωραιο θεμα jimmys
1 Year 3 Months 2 Weeks 6 Days 17 Hours 36 Minutes 12 Seconds
Avg. Time Online
35 Minutes 13 Seconds
Ισχύς Φήμης
10
Το τεχνητό που μου έχει δώσει τις περισσότερες επιτυχίες σε Λαυράκια, Γοφάρια, Λούτσους, Παλαμίδες και γενικά οτι κολυμπάει, είναι το LogSurf της Bassday!
Τα ψαρακια δεν κανουν το σπινερα ο σπινερας κανει τα ψαρακια εγω αυτο πιστευω ...σειρα bassday που ειπε ο διμος ειναι απο τα αγαπημενα μου
BASSDAY LONG SURF 144 F χρωμα Hight HG Rainbow" μεγαλες κιδιες.... rapala maxrap ολα τα χρωματα δουλεβουν... ryobi μ εχει δοσει ψαρια... sayoris ζαργανα χρωμα mple kai prasino...
πρεπει να μαθουμε στα ψαρακια μας να κολυμπανε σωστα αυτο ειναι το σημαντικοτερο...
Παιδια το Bassday Log surf 124F στον χρωματισμο HH-184 μου εδωσε λαβρακια απο το πρωτο κιολας ψαρεμα. Αξιζει τα λεφτα του. Ευχαριστω τον Δημο που μοιραστικε μαζι μας αυτο το καταπληκτικο εργαλειο. Το HH-195 φαινεται καλο για θολα νερα και νυχτα. Σε τι συνθηκες το εχετε ψαρεψει και τι εχετε πιασει;
1 Year 3 Months 2 Weeks 6 Days 17 Hours 36 Minutes 12 Seconds
Avg. Time Online
35 Minutes 13 Seconds
Ισχύς Φήμης
10
Νίκο χαίρομαι που βοήθησα έστω και λίγο!
Το HH-195 είναι το αγαπημένο μου χώμα από τα LogSurf.
Μια φορά είχα γυρίσει πίσω 80km γιατί το είχα ξεχάσει να φανταστείς.
Τα θύματά του Λαυράκια , Λούτσοι και πολλές πολλές Παλαμίδες (μια μέρα είχα πάρει 13κιλά και τις έπιανα δυο δυο)
Κυρίως μου έχει δουλέψει μεσημέρι και όχι βράδυ για κάποιο λόγο.
Ιδού μερικά του κατορθώματα.
Καλημερα και καλη χρονια φιλε Nikos 2009 απο που τα πηρες γιατι τους συγκεκριμενους κωδικους δεν τους βλεπω διαθεσιμους σε γνωστο ελληνικο μαγαζι
Φιλικα Σταυρος
Προς φιλο aiwa. Καλη χρονια. Επειδη εδω στην Ελλαδα δεν εχουν βαλει ακομα μυαλο, παρολο την κριση, και κυριαρχει το παραεμποριο και αλλα πολλα νταβατζιλικια και πονηριες του εξυπνακια Ελληνα, καλυτερα να ψαχνεσε και για αγορες απ'εξω. http://www.ebay.com/sch/i.html?_trks...at=0&_from=R40 Με 17 ευρω περιπου μαζι με τα μεταφορικα μπορεις να το εχεις στην πορτα σου.
Τελευταία επεξεργασία από τον χρήστη Nikosa2009 : 05-01-2014 στις 16:20
Προς φιλο aiwa. Καλη χρονια. Επειδη εδω στην Ελλαδα δεν εχουν βαλει ακομα μυαλο, παρολο την κριση, και κυριαρχει το παραεμποριο και αλλα πολλα νταβατζιλικια και πονηριες του εξυπνακια Ελληνα, καλυτερα να ψαχνεσε και για αγορες απ'εξω. http://www.ebay.com/sch/i.html?_trks...at=0&_from=R40 Με 17 ευρω περιπου μαζι με τα μεταφορικα μπορεις να το εχεις στην πορτα σου.
Σε 20-30 μέρες και με το πολύ μικρό ενδεχόμενο να χαθεί το δέμα βέβαια.
Φιλε Γιαννη πριν πεινασουμε μαγειρευουμε. Αυτες τις αγορες τις κανεις 1-2 μηνες πριν, απ'οσο ξερεις οτι θα τα χρειαστεις. Πλεον με το paypal τα λεφτα σου ειναι 100% σιγουρα. Αν χαθει καποιο πακετο η θα στο ξαναστειλουνε η παιρνεις τα λεφτα σου πισω. Αρκει να κανεις μια αναφορα απο τον λογαριασμο σου στο paypal για τον κωδικο του δεματος που εχει αργησει να ερθει. Απο εκει και περα αναλαμβανουνε αυτοι να επικοινωνησουν με τον πωλητη και να σου βρουνε λυση.
Φιλε Γιαννη πριν πεινασουμε μαγειρευουμε. Αυτες τις αγορες τις κανεις 1-2 μηνες πριν, απ'οσο ξερεις οτι θα τα χρειαστεις. Πλεον με το paypal τα λεφτα σου ειναι 100% σιγουρα. Αν χαθει καποιο πακετο η θα στο ξαναστειλουνε η παιρνεις τα λεφτα σου πισω. Αρκει να κανεις μια αναφορα απο τον λογαριασμο σου στο paypal για τον κωδικο του δεματος που εχει αργησει να ερθει. Απο εκει και περα αναλαμβανουνε αυτοι να επικοινωνησουν με τον πωλητη και να σου βρουνε λυση.
Δεν διαφωνώ καθόλου, ίσα ίσα είμαι κι εγώ "παιδί" του ebay. Αλλά όταν τα θέλω γρήγορα δεν βολεύει το άτιμο.
Εδω και μια λιστα με φωτογραφιες απο τα τεχνητα "κλασσικα και επιτυχημενα"
Αφου την εκανα που την εκανα για μενα ας την ποσταρω μηπως βοηθησει και καποιον αλλο.
Σε ευχαριστουμε για τις συμβουλες ... θα ηθελα τη γνωμη σου για βραδυνο spinning εκτος του rapala FHC (πορτοκαλι με κιτρινο) τι αλλο χρωμα ή ποιο απο αυτα που χρησιμοποιεις σου εχει δωσει καλες συγκηνησεις ? Ειμαι αρχαριος στο αθλημα αν δε το καταλαβες οποτε καθε βοηθεια δεκτη (λεω για βραδυ, γιατι απο εκει μπορω να ξεκλεψω καποιο χρονο)
και εγω αρχαριος ειμαι ουτε ενα μηνα ....διαβασα οτι συνηθος τα ποιο εντονα χρωματα ειναι καλυτερα το βραδυ, μονο που εμενα σε 5 φορες που εχω παει μεχρι τωρα ( μονο βραδυ ) επιασα 1 καλαμαρι και ενα λουτσο ο φιλος μου στο FMU που δεν το λες εντονο χρωμα ....μαλλον το καλυτερο που εχει να κανεις ειναι να κοιταξεις τι ψαρια υπαρχουν στον συγκεκριμενο τοπο που ψαρευεις. Το ιδιο ισχυει και για το casting με τα σκουλικια πολλες φορες. Παντος εκει που παω εγω οι κεφαλοι πεζουν πολυ ( FMU = Fake Mulet )
Σας ευχαριστω, με το FMU παντως το βραδυ τζιφος, αν και παιζει απλα να ετυχε...οπως ειπατε ειναι και τι ορεξη και πως θα τυχει καθε φορα... οπως και μεγεθος και ενα σωρο αλλες επιλογες...μερος...ωρα...οπως και ναχει ευχαριστω
Σελιδοδείκτες